Servis

U servisnom dijelu Marine Kaštela nudimo suhi vez za sve tipove plovila te korištenje servisne zone za redovita održavanja, popravke i servisiranje vaših plovila.

Trenutno, servisna zona raspolaže s 200 suhih vezova na koje možemo primiti jahte do 23 m dužine, a klijentima možemo ponuditi i smještaj katamarana na suhom za servisne radove.

U servisnoj zoni su vam na raspolaganju:

  • 60-tonski travel lift, a u tijeku je nabava 200 tonskog travel lifta
  • 5-tonska dizalica
  • Novi 60-tonski te 40-tonski carello za siguran prijevoz plovila kopnom
  • Viljuškar
  • Odlagalište starog ulja, filtera, muljeva brodica, baterija
  • Najam spremišnog prostora
  • Sanitarne prostorije sa tuševima
  • Parking

Naše stručno osoblje pruža sve vrste servisnih usluga kao što su obnavljanje antivegetativnog premaza, servisiranje i održavanje motora, generatora i vanbrodskih motora, mehaničarske i električarske radove, bravarske radove, servis gumenjaka, poliranje plovila i dr. omogućavajući vam da na jednom mjestu obavite sve što je potrebno na najkvalitetniji način i uštedu vremena za ugodnu sezonu plovidbe.

Servisiranje i popravci:
Kako bismo vam omogućili lakše planiranje godišnjeg održavanja, pripremili smo upitnik iz kojeg možete odabrati usluge kao i period u kojem želite da se usluge odrade. Izvlačenje plovila na suho prije sezone radi obnavljanja zaštitnog premaza i cinkova je također prilika da se na plovilu provjeri stanje važnih dijelova broda koje nije moguće obaviti dok je brod u moru. Preventivni pregledi i podmazivanja ventila, ležaja osovine i kormila će osigurati da se problem prepozna na vrijeme i mi dajemo preporuku kako ga otkloniti. Upit za servisne radove.

U zimskom periodu godine kada se brodovi manje koriste, nudimo uslugu mjesečnog održavanja plovila ili „boat care“ u 2 nivoa. Usluga je namijenjena za vlasnike koji koji su odsutni više mjeseci odjednom kako bi njihova plovila uvijek bila u najboljem stanju. Usluga je zamišljena da se obavlja na mjesečnoj bazi, ali period obavljanja može se prilagoditi prema željama vlasnika.
Boat care 1; Boat care 2;

Najavu za korištenje dizalice i ostalih servisnih usluga možete nam uputiti mailom ili telefonski, a mi ćemo vam osigurati termin.
Na suhom vezu nudimo svojim gostima i spremanje plovila u zatvorenom hangaru.
Svi vlasnici privatnih plovila na ugovoru moći će koristiti i spremište potpuno besplatno!

Za sve dodatne upite i informacije možete nam se obratiti na naše direktne kontakt podatke.

Kontakt:

Tel: +385 98 243 769
e-mail: servis@marina-kastela.hr