ZIMOVANJE SPORTSKIH KLUBOVA MARINA KAŠTELA

20.01.2012

Za nama su još jedne zimske kondicijske pripreme za jedriličare, veslače i odbojkašice Marine Kaštela. Gotovo pedeset djece zaputilo se odmah nakon nove godine, u pratnji trenera, psihologice i liječnice, na tjedan dana zimskih treninga u Kranjskoj Gori.

Kao i obično, djeca su se okušala u skijaškom trčanju, skijanju, klizanju na ledu, a slobodno vrijeme proveli su u tipičnim zimskim igrama: grudanje, sanjkanje… Iako nas je ove godine dočekala iznenađujuće mala količina snijega oko doma, bilo je dovoljno da se svaki dan odrade treninzi na skijama, a kada je treću večer napokon pao svježi snijeg, veselje djece je bilo neizmjerno. Svježi snijeg iskoristili su sutradan za napraviti “snježnog optimista” i zaigrati “odbojku na snijegu”.

Odbojkašice su posjetile OK Kamnik u Kamniku, te OK Triglav u Kranju, i s njima odigrale trening-utakmice. Na povratku je cijela grupa posjetila Bled i njihov veslački klub, te Muzej krapinskog pračovjeka u Krapini.
Kao i svake godine, za nas se pobrinula vrijedna ekipa Počitniškog doma Srednji Vrh, čiji nam je topli dom i hrana dao energiju za naporne treninge.