SURADNJA S DOMOM ZA DJECU BEZ ODGOVARAJUĆE RODITELJSKE SKRBI “MAESTRAL”

28.12.2007

Marina Kaštela i BavAdria osobito su ponosni na svoju suradnju s Domom za djecu bez odgovarajuće roditeljske skrbi “Maestral” iz Splita te djelovanjem koje ostvaruje kroz dugogodišnje poznanstvo a sada već i prijateljstvo.
Dom “Maestral” sa svojom podružnicom u Kaštel Lukšiću pod nazivom “Miljenko i Dobrila” brine i skrbi za 60-ero djece bez roditeljske skrbi te im svakodnevno nastoji pružiti radost bezbrižnog djetinjstva.
Marina Kaštela, BavAdria i djeca Doma “Maestral” surađuju na hvalevrijednim projektima kroz izradu božičnih i novogodišnjih čestitki, sudjelovanje Marine Kaštela i BavAdrie na izložbama organiziranim od strane Doma “Maestral” na kojim se izlažu crteži i rukotvorine djece te organiziranju posjeta djece marini i brojnim sportskim klubovima Marine Kaštela.

Dragi naši gosti, partneri
Ukoliko i vi želite pomoći i postati prijateljima djece Doma “Maestral” svoj prilog možete ostvariti direktnim polaganjem vaše donacije na žiro račun Hrvatske poštanske banke pod brojem: 239 000 1-11000 24 990 ili osobnim kontaktom na adresu Doma “Maestral”, podružnica “Miljenko i Dobrila”, Obala kralja Tomislava 36, Kaštel Lukšić.

Otvorite svoja srca i pružite im svijet kao cvijet!