Otvaranje bazena Marine Kaštela najavljeno za ponedjeljak, 25.03.2024.

21.03.2024

Nakon intenzivnih radova i implementacije novih tehnologija, s veseljem najavljujemo ponovno otvaranje bazena Marine Kaštela u ponedjeljak, 25. ožujka 2024.

Prethodno smo obavijestili naše vjerne korisnike o dolasku novih dizalica topline te o tijeku radova na njihovoj instalaciji, a sada smo spremni otvoriti ponovno otvoriti svoja vrata. Dvije nove dizalice i dva izmjenjivača postavljeni su kako bi osigurali efikasnije grijanje vode, čime će se poboljšati cjelokupno iskustvo korisnika bazena.

Ovim korakom naprijed, nastavljamo ulagati u udobnost i kvalitetu našeg bazena, istovremeno prateći najnovije tehnološke trendove kako bismo osigurali najbolje moguće uvjete za naše posjetitelje.

Izražavamo iskrenu zahvalnost našim korisnicima na strpljenju i podršci tijekom razdoblja privremene obustave rada bazena. Razumijemo važnost bazena Marine Kaštela za naše posjetitelje, bilo da su rekreativni plivači, mladi plivači ili profesionalni sportaši.

Detalje o radnom vremenu, rasporedu programa i svim relevantnim informacijama možete pronaći na našim službenim kanalima komunikacije. Ponovno nam se pridružite još ovog ponedjeljka te uživajte u vašem omiljenom odredištu za plivanje, opuštanje i rekreaciju. Vidimo se na bazenu!