North Sails Hrvatska, servis za jedriličare

11.12.2007

north_sails_logoNORTH SAILS ITALIA GROUP – North Sails Italia Group predstavlja North Sails duz obale Mediterana i Jadrana od Spanjolske granice do Dubrovnika i sposobna je organizirati servis duz 3200 kilometara obale. Nudi usluge prikupljanje i isporuka, zimskog skladištenja/servisa, servis i tax free jedra

North Sails, najveći proizvođač jedara i lider na području tehnologije, prisutan je na hrvatskome tržistu vise od 10 godina. North Sails je 2004. odlučio osnovati podružnicu koja bi dala punu podršku jedriličarima koji su izabrali Jadransko more za krstarenje ili regatno jedrenje. Tako je 2005. otvorena nova jedrarna u Dugopolju pokraj Splita. Jedrarna je planirana i organizirana tako da stranke dobiju najbolju uslugu prije i poslije kupnje. Nova je zgrada na površini od 500 šetvornih metara i dovoljno je velika da uskladišti sve vrste jedara, od Optimista do Maxi krstaša. Jedrarna je smještena pokraj izlaza s autoceste za Split i lako se nalazi bez obzira na to iz kojeg dijela Hrvatske dolazite, dok blizina luke omogučuje stalne i brze veze s jadranskim otocima. Stjepan i Marko Marinović, poznati hrvatski jedriličari, odgovorni su za prodaju i servis, kao i za rad cijele jedrarne.

PRIKUPLJANJE I ISPORUKA
Ne morate dolaziti da biste donijeli svoja jedra na servis: samo nas nazovite i mi cemo organizirati prikupljanje jedara, provjeru i servis.Nakon toga vratit cemo vam jedro na brod tako da mozete ponovno uzivati u jedrenju, bez da napustate svoje plovilo.

ZIMSKO SKLADIŠTENJE I SERVIS
Na kraju ljeta nudimo kompletnu uslugu odrzavanja i skladistenja jedara.Mi prikupimo vasa jedra i, ako je tako dogovoreno, provjerimo stanje, napravimo redovito odrzavanje ili servis ako je nuzno. Nakon servisa uskladistimo vam jedra te ih isporucimo na brod onda kada ih ponovno zatrebate. Tako mozete izbjeci sve vrste briga za svoja jedra tijekom zime.

SERVIS
Jedra su nasa najveca briga i poslije prodaje. Zbog toga osiguravamo stalan servis koji ukljucuje odrzavanje, krpanje, razne popravke i sve sto vam pomaze da bi vam jedra pruzila najvise.

TAX FREE JEDRA
Ako imate brod pod stranom zastavom, mozete iskoristiti nasu posebnu ponudu: slobodno izvesti jedra na svoj brod pod Tax Free uvjetima.

Kontakt:
Marina Kaštela – SERVIS
+385 21 204 070
+385 98 243 769

Link:
www.northsails.hr