NAUTIČKI SAJAM – BOOT TULLN 2012

12.03.2012

Nakon prvog predstavljanja maritimnih inovacija i novih proizvoda na sajmu BOOT u Düsseldorfu, isti su se po drugi put mogli vidjeti i na najvećem sajmu u Austriji – Boot Tulln. To čini ovaj sajam jedinstvenim i važnim za cijelo područje srednje i istočne Europe. 41.izdanje nautičkog sajma zatvorio je svoja vrata u nedjelju 4.ožujka, nakon 4 dana izlaganja sa izvanredno uspješnom bilancom. Najvažniji podaci o sajmu na prvi pogled:

45 598 posjetitelja, čime je rezultat od prošle godine nadmašen (45 192)
330 izlagača iz 17 zemalja
500 izloženih plovila, za izdvojiti novi brodovi iz serije Bavaria Cruiser 32, 40 i 45
Zadovoljstvo izlagača sa pozitivnim zaključcima

BavAdria Yachting i Marina Kaštela su i ove godine bili prisutni na sajmu sa vlastitim štandom u hali broj 4. Mnogi od naših stalnih gostiju i prijatelja jedriličara koji već dugi niz godina koriste naše usluge za jedrenje i ljetni odmor upoznati su sa činjenicom da je omjer cijene i kvalitete kod nas idealan. Mi jamčimo odlično održavana plovila i izvrsnu uslugu koju kontinuirano nastojimo poboljšati sa ciljem da postanemo još bolji.

Očekivano nas je posjetio veliki broj naših prijatelja jedriličara, a upoznali smo i mnoge koji to žele postati. Iskoristili smo pri tome priliku da se prisjetimo lijepih trenutaka provedenih svih ovih godina do sada i na taj način još više utvrdimo naše prijateljstvo. Dalmatinske delicije kao što su pržena kora od naranče i prženi bajam, domaće suhe smokve, dalmatinski sir i vino te fileti slanih inčuna bili su nezaobilazni dio događaja.

Hvala svima na posjeti uz obećanje da ćemo našu prvoklasnu uslugu zadržati na 1.mjestu.

Veselimo se ponovnom susretu u našoj marini Kaštela!

Vaš BavAdria Yachting team!