Najveći nautički sajam BOOT 2010 – Düssedorf

06.02.2010

Još jedna izvrsna predstava glamura, raskoši i razonode na vodi u punom sjaju noviteta, starih ali i novih lica i naravno nas kao Marine Kaštela i BavAdrije Yachting po prvi puta samostalno kao suizlagači na štandu HTZ-a! Naime, naša Marine Kaštela je bila nositelj suizlagačkog mjesta TZ grada Kaštela, zajedno sa tvrtkom kćeri Bav-Adria Yachting. Posjećenost cijelog štanda je bila očekivano visoka, pretežito na dijelu štanda koji je nudio opće informacije i propagandni materijal iz cijele Hrvatske, a zatim i onaj ciljani dio koji je nudio čarter aranžmane, vezove u marinama i usluge sevisiranja plovila u marinama.

Mnogi su nas agenti posjetili na našem dijelu štanda, kao što smo i mi posjetili ostale koji su samostalno izlagali na sajmu, a bilo ih je…. Ne smijemo zaboraviti i naše stare dobre goste koji su nas također posjetili na štandu i koji su sa ushićenjem kazali citiramo “neka i vas malo kod nas u Njemačkoj”! Dobro nam došli.

Iako se vizualno činilo da je broj posjetitelja u odnosu na prethodnu godinu bio manji, statistika pokazuje drugačije. Broj posjetitelja ove godine bio je veći, pa konačan broj doseže brojku od 240200 posjetitelja iz 60 zemalja svijeta. Statistika je također pokazala da optimizam postoji i da se obzirom na prethodno krizno razdoblje osjeti uzlazni trend potražnje i ponude u nautičkom sektoru sveukupne turističke ponude.

Naše prvo sudjelovanje na ovom sajmu je bilo vrlo uspješno i zadovoljavajuće.

Zbog toga do sljedećeg viđenja dogodine na istom mjestu – BOOT 2011 – Düsseldorf.

Vaša Marine Kaštela i BavAdria Yachting