Međunarodni dan žena u Marini Kaštela: slavlje, priznanje i potpora djelatnicama tvrtke

11.03.2024

„Dan žena je jedinstvena prilika da odamo počast svim ženama, a posebice onima koje su neizostavan dio Marine Kaštela i koje svojim znanjem, radom i predanošću značajno doprinose uspjehu tvrtke. One su temelj našeg tima i zaslužuju ne samo naše poštovanje, već i iznimno društveno priznanje za svoj doprinos“, istaknula je Smoljić naglašavajući tako posvećenost Marine Kaštela jednakosti spolova te potičući ne samo njihovu zastupljenost u tvrtki, već i osiguranje podrške i zaštite njihovih prava kao radnica i roditelja.

U Marini Kaštela, gotovo 40% strukture ukupnog broja zaposlenih čine žene koje su raspoređene u različite odjele gdje obavljaju širok spektar poslova, od jednostavnih do visoko složenih.

Raznolikost u ulogama i odgovornostima žena u tvrtki, dodatno naglašava njihovu značajnost u svim segmentima poslovanja.

„Ovaj dan nije samo prilika da slavimo postignuća žena već i da se osvrnemo na izazove s kojima se još uvijek suočavamo. Važno je da kontinuirano radimo na stvaranju okoline u kojoj će žene imati jednake mogućnosti za napredak i uspjeh“, dodala je Smoljić.

Svečani domjenak povodom Međunarodnog dana žena u Marini Kaštela, prvi put je održan prošle godine a ove godine se nastavlja i raste kao svojevrsna tradicija tvrtke.