Marina Kaštela vas časti koncertom grupe Dalmatino!

20.05.2022

Rado bi izašli i zabavili se, ali niste raspoloženi za borbu za slobodno mjesto s turistima koji su preplavili naše ulice? Imamo prijedlog: za promjenu, ove srijede pobjegnite u Kaštela, uživajte u izvrsnom koncertu Dalmatina kojim vas časti Marina Kaštela i opustite se na platou restorana Spinnaker uz posebnu ponudu jela i pića.
‘Tražit će se karta više’ u ovom slučaju ne vrijedi jer je za koncert – ulaz slobodan!
Dalmatino, glazbena senzacija koja već 20 godina na scenu donosi kvalitetan pop obojan dalmatinskim zvukom, zabavlja vas u srijedu 1. lipnja s početkom u 20 sati u Marini Kaštela.
Zagarantirana je dobra zabava uz ovaj duo ovjenčan brojnim nagradama koji uživo zvuči vrhunski – pjevat će se u srijedu i „Dajem ti rič“, i „Diterlina,“, i „Refužo“ iz svega glasa.
Nastavak je to izvrsnoga glazbenog programa kojim smo odlučili počastiti domaću publiku a kojim se Marina Kaštela želi zahvaliti ‘svojim’ ljudima.

Ako je suditi po nedavnom sjajnom koncertu Zorice Kondže, s kojim je ova dobra ideja započela svi gosti koji odluče ovu srijedu uvečer provesti uz zvuke Dalmatina u Marini Kaštela uživat će u još jednoj glazbenoj večeri.