Filmske večeri u Marini Kaštela

15.06.2022

Ljetno kino jedan je od onih savršenih izlazaka u dane kad je najljepše vani, pod zvijezdama – u jednakoj mjeri romantično, zabavno i osvježavajuće.  A to dobro znaju i u Marini Kaštela, jer kraj školske godine i prve službene dane ljeta – točnije srijedu i četvrtak 22. i 23. lipnja – obilježavaju upravo takvom, ponovno besplatnom zabavom za svoje sugrađane: nakon koncerata kojima su ih počastili u prvom dijelu lipnja, kraj prvog ljetnog mjeseca posvećen je filmskoj umjetnosti.

U srijedu, 22. lipnja djeca iz Kaštela, Solina, Trogira… proslavit će dostojno kraj školske godine sa svojim roditeljima ili prijateljima: na ogromnome, sedmometarskome platnu na platou kraj restorana Spinnaker , ekipa iz Marine Kaštela organizira – dakako, sasvim besplatnu! –  projekciju filma Encanto, hvaljenog animiranog hita za najmlađe i one malo starije. Film je sinkroniziran kako bi u njemu mogla uživati i mlađa djeca, a kako bi se cijele obitelji mogle raskomotiti na ovom čarobnom mjestu, organizatori su pripremili sjedalice, ali i dio s umjetnom travom gdje možete ponijeti vlastite ležaljke, dekice, ručnike za plažu… Da ugođaj piknika bude potpun, pobrinuli su se u samom restoranu Spinnaker, koji će pripremiti niz snackova i prigodnih zalogaja za uživanje uz film.

Dan kasnije, u četvrtak 23. lipnja, na istom mjestu, na platou kraj restorana u Marini Kaštela prikazivat će se izvrsna biografska drama „King Richard“. Otkrijte zašto je Will Smith osvojio Oscara za portretiranje  oca slavnih tenisačica Venus i Serene Williams i izvedite ekipu u kino s besplatnim ulazom, a novcem koji uštedite za ulaznice počastite sebe i svoje bližnje pićem ili nekom kino-grickalicom. Ako želite, ponesite nešto udobno za sjedenje, raskomotite se i uživajte – u Marini Kaštela isplanirali su sve da se osjećate kao kod kuće.