Austrijski sajam nautike – BOOT TULLN

29.01.2019

U austrijskom ‘Gradu cvijeća’ – Tullnu, od 7. do 10. ožujka 2019.g. održat će se najveći sajam nautike u središnjoj i istočnoj Europi „Austrian Boat Show – BOOT TULLN“ . Na ovogodišnjem sajmu koji se održava već  48. godinu za redom očekuje se i do rekordnih 50.000 posjetitelja.

Najnovija plovila i trendove nautičkog sektora te vodenih sportova prezentirat će 380 izlagača iz brojnih zemalja, među kojima će se predstaviti i naša Marina Kaštela zajedno s Bavadria Yachting-om.

Realizacijom velikog projekta jedriličarskog centra i bazenskog kompleksa značajno je podignuta kvaliteta usluge za privatne i charter goste. Novi jedriličarski centar najsuvremeniji je prostor ovog tipa u Dalmaciji koji svojom infrastrukturom i sadržajima omogućava organizaciju većih međunarodnih regata, a spreman je ugostiti i manifestacije te sve vrste evenata. Bazenski kompleks sa zatvorenim 25-metarskim bazenom i popratnim sadržajima namijenjen je sportu, opuštanju i zabavi. Uz navedeno, Marina Kaštela povećala je i gastronomsku ponudu te kontinuirano prati sve trendove modernog nautičkog turizma.
 

Sve ljubitelje jedrenja pozivamo da nas posjetite na štandu Bavadria Yachtinga br.408 u četvrtoj hali od 10:00 do 18:00 sati!

 

Vidimo se u Tullnu!

Vaša Marina Kaštela