16. izdanje Croatia Nautic Show-a: spoj nautike i turizma u srcu Dalmacije!

21.03.2024

Press konferencija  povodom održavanja Croatia Nautic Show-a održana je u restoranu Spinnaker, Marini Kaštela u utorak 19.04. 2024. godine. Na press konferenciji je, između ostalog, potvrđeno domaćinstvo Marine Kaštela 16. izdanju Croatia Nautic Show-a, koji okuplja najbolje iz svijeta nautike i turizma.

Očekuje se dolazak preko 80 izlagača iz nautike i turizma gdje će se predstaviti čak 35 tvrtki sa ukupno 80 brodova, te 20 tvrtki sa nautičkom opremom i uslugom kao i 25 izlagača sa širokim asortimanom turističkih proizvoda i usluga.

Hrvatska mala brodogradnja će se ove godine predstaviti uz najbolje domaće proizvođače i brandove plovila MONACHUS, AQUAMAX, BURA , DUNKIĆ, škver KUŠTERA, FORTIS NAUTIKA, COLNAGO, ARBA NAUTIKA, MARUŠIĆ BRODOGRADNJA i AEDA DUBROVNIK.

Po prvi put će se na Croatia Nautic Showu predstaviti CROATIA YACHTING koja će izložiti brodove  RYCK 28, HANSE 460, te katamarane BAL. Potom će ACTION YACHTS predstavit surf plovila TIGE Z5 i ATX 20 TYPE S. Tvrtka EMU YACHTING na show dolazi s premijerama ODYSSEYA PLATINUM 40 i TRIDENT 630,a tvrtka PROFESSIONAL TEAM s premijerom brodova VIRTUE V10 OPEN i V10 TOP, te MATRIX 655. Tvrtka OCEAN SAILING HOUSE se predstavlja sa SUNREEF katamaranima.

Premijerno će se predstaviti i tvrtke TTY Slovenia s novom BAVARIA 38C te MELTL YACHTEN CROATIA s novom BAVARIA 50 C.

U segmentu premijernih predstavljanja gumenih brodova predstavit će se tvrtke ORO MARINE ADRIATIC i PORTLESS  TRIMARANS HUNGARY sa atraktivnim gumenim katamaranima PORTLESS TRIMARANS.

Posebna turistička atrakcija koja će biti predstavljena je i  E-Foil B2B Experience Tour radionica u organizaciji tvrtke SURFMANIA na kojoj će zainteresirani upoznati sve detalje biznis modela poslovanja s E-Foil daskama; od teorije do praktične nastave na moru te pretvaranje novog znanja u profitabilan posao.

Croatia Nautic Show uživa podršku Splitsko-dalmatinske županije, Turističke zajednice Grada Kaštela i OTP banke, što potvrđuje značaj ovog sajma za promociju nautike i turizma u Kaštelima i Dalmaciji.

Na predstavljanju nautičkog sajma, CROATIA NAUTIC SHOW sudjelovali su ispred Splitsko-dalmatinske županije zamjenik župana Stipe Čogelja, ispred grada Kaštela gradonačelnik Denis Ivanović, ispred marine Kaštela, kapetan Josip Berket, u ime organizacijskog Odbora manifestacije predsjednik Branimir Matijaca, u ime TZ Splitsko-dalmatinske županije Ivana Vladović, u ime TZ Grada Kaštela Nada Maršić, te u ime OTP banke direktorica korporativnih komunikacija OTP banke, Silvija Bareša.

Ne propustite ovu jedinstvenu priliku i posjetite Croatic Nautic show u Marini Kaštela od 18.-.21. travnja. Ulaz je slobodan!