Dragi ljubitelji jedrenja,

12.03.2024

Dragi ljubitelji jedrenja,

Iza nas je  Austrian BoatShow – BOOT TULLN, koji se održao od 29. veljače do 3. ožujka 2024. godine. Kao i uvijek ponosni smo što smo predstavili BavAdriu i Marinu Kaštela na ovom prestižnom sajmu, najvećem i najraznovrsnijem sajmu nautike i vodenih sportova u Austriji i CEE regiji.

Ove godine 360 izlagača iz 16 zemalja predstavilo je cijeli svijet vodenih sportova. Posjetitelji su mogli vidjeti motorne čamce, jedrilice, luksuzne jahte, električne čamce, kanue i kajake, čartere, turističke ponude, brodski odmor, opremu za zabavne i ronilačke sportove i mnogo toga drugoga.

BavAdria & Marina Kaštela predstavile su se u hali 4, gdje smo se družili s brojnim posjetiteljima, s kojima smo vodili srdačne razgovore o nautici i ljepotama Dalmacije.

Hvala svima koji su nas posjetili!

Zahvaljujući vašem interesu i entuzijazmu, sajam je za nas bio velik uspjeh. Veselimo se što ćemo vas uskoro opet pozdraviti u našoj marini.

Prvi vrhunac ove godine je Croatia Nautic Show, koji se održava od 18. do 21. travnja 2024. godine. Srdačno vas pozivamo da nam se pridružite!