O Nama

POVIJEST TVRTKE

Izgradnja Marine Kaštela odvija se u dvije faze. Počela je 2002. idejom da se osigura prostor za pristanak brodova i jedrilica Bavadrie.

Uz to, Marina Kaštela se pokazala kao dobra prilika za povezivanje i proširenje aktivnosti koje su već postojale u veslačkom i jedriličarskom klubu. Klubovi i sada funkcioniraju pod sponzorstvom Marine i primaju nove članove svake godine.

U međuvremenu, Marina se razvila do gotovo 400 pristaništa. Gotovo sve njene osnovne funkcije su izgrađene, iako su neki elementi još u izgradnji. Provjerite na stranici Marine koji sadržaji su već dostupni, a koje ćemo nuditi u bližoj budućnosti.
Marina Kaštela i charter agencija Bavadria su dvije firme u vlasništvu jedne obitelji.

VIZIJA/MISIJA

Vizija u podlozi izgradnje Marine Kaštela fokusirana je na stvaranje pravog nautičkog centra, koji će biti privlačan kako profesionalnim, tako i amaterskim jedriličarima. Marina Kaštela također želi doprinijeti razvoju čitave zajednice Kaštela, i zato ćemo nastaviti razvijati i širiti naš Program društvene odgovornosti tvrtke.

Misija Marine Kaštela jest promijeniti percepciju Kaštela kao sjedišta industrijskih pogona i tvornica u sliku prijateljskog mjesta za međunarodni pomorski turizam. Zahvaljujući kombinaciji geografskog položaja Marine Kaštela, koji je praktična početna točka za pomorski turizam duž dalmatinske obale, i bogatog kulturnog i povijesnog nasljeđa Kaštela, nadamo se primiti brojne nautičare i turiste iz raznih dijelova svijeta.

DJELATNICI

Kako bismo mogli pružiti najbolju moguću uslugu našim gostima, važno nam je profesionalno i motivirano osoblje. Za organizacijsku strukturu tvrtke kliknite ovdje.

Informacije za kontakt:
Veselimo se vašim email porukama: marina@marina-kastela.hr

ZAPOŠLJAVANJE

Uvijek smo u potrazi za kvalificiranim i motiviranim ljudima, zainteresiranim za uslužne djelatnosti. U ljetnim mjesecima često su nam potrebni novi ljudi u našem timu.