ZAPOŠLJAVAMO

Natječaj za radno mjesto:

VODITELJ/ICA UGOSTITELJSTVA U MARINI (m/ž)

 Vaša zaduženja i odgovornosti:

 •  razvija koncept ugostiteljstva, marketinški plan, poslovni plan te strategiju prodaje u svrhu optimiranja zadovoljstva gosta, povećanja prodaje i zarade
 • prati međunarodne trendove u ugostiteljstvu u svrhu veće konkurentnosti na tržištu
 • koordinira i nadzire procese rada ugostiteljskim objektima
 • organizacija rada i rukovođenje ugostiteljskim osobljem
 • brine se za zalihe proizvoda – kompletna briga oko namirnica (kontrola, naručivanje, skladištenje, ulaz-izlaz, stanje)
 • osigurava kvalitetu pružene usluge i zadovoljstvo gostiju prateći standarde rada i kvalitete
 • profesionalno ophodi sa zahtjevima i pritužbama gostiju
 • usko surađuje sa menadžmentom kod kreiranja novih ponuda usluga te njihovog promoviranja
 • odgovoran za primjenu svih zakonskih propisa, standarda i normativa vezanih uz rad ugostiteljskih objekata

Potrebne kvalifikacije i kompetencije:

 • SSS/VŠS/VSS
 • najmanje 3 godine radnog iskustva na istim ili sličnim poslovima
 • aktivno znanje engleskog u govoru i pismu, poželjno znanje još jednog stranog jezika
 • poznavanje rada  po HACCP sustavu
 • poznavanje rada na računalu
 • vozačka dozvola B kategorije
 • razvijene organizacijske, voditeljske, međuljudske i prodajne vještine
 • odgovorna, motivirana osoba sa izraženim sposobnostima planiranja i organizacije posla

 

Pogodnosti koje pružamo:

 • rad na neodređeno sa probnim radom od 6 mjeseci
 • dinamičan posao u ugodnom radnom okruženju
 • razvoj stručnog znanja i individualnih kompetencija
 • sudjelovanje u kreativnim projektima marketinške, prodajne i kvalitativne prirode
 • mogućnost organiziranog i plaćenog smještaja

 

Potrebni dokumenti (isprave):

 • zamolbu i životopis
 • kopija diplome ili drugog zakonskog dokumenta kojim dokazuju stručnu spremu
 • elektronički zapis ili potvrdu o podacima evidentiranim u bazi podataka Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje
 • poželjno dostaviti preporuke (ukoliko ih kandidati posjeduju)

Molbe se dostavljaju do 10.03.2024.g. putem e-maila: kadrovski@marina-kastela.hr

Valentinovo u restoranu Spinnaker

Uživajte u posebnoj ponudi za Valentinovo u restoranu Spinnaker u Marini Kaštela.
Chef Petar Božić pripremio je dva ukusna menija, riblji i mesni, koji će zadovoljiti sva osjetila.
Cijena večere je 37 eura po osobi.
Osim vrhunskih gastronomskih užitaka, očekuje Vas i romantična atmosfera uz glazbu uživo.
Rezervacije se primaju na broj telefona 099 355 9311.
Odlučite se za nezaboravnu večer u znaku ljubavi i rezervirajte svoje mjesto već danas!

Bazen Marine Kaštela privremeno zatvoren zbog unaprjeđenja sustava grijanja

Bazen Marine Kaštela, prepoznatljivo odredište plivača amatera, mladih plivača te sportaša, privremeno će zatvoriti svoja vrata u razdoblju od 2. veljače  do 15. ožujka 2024. godine, zbog planirane ugradnje nove tehnologije grijanja bazena.

Unaprjeđenje sustava grijanja bazena ima za cilj dugoročno poboljšati kvalitetu usluge korisnicima i povećati energetsku učinkovitost.

Uprava Marine Kaštela donijela je odluku o privremenom zatvaranju kako bi omogućila nesmetano izvođenje radova te osigurala brzu i učinkovitu implementaciju nove tehnologije grijanja. Korisnici bazena pozvani su da prate službene kanale komunikacije Marine Kaštela kako bi bili informirani o tijeku radova i eventualnim promjenama u rasporedu otvaranja bazena. Tijekom razdoblja zatvaranja, osoblje Marine Kaštela bit će dostupno za sve upite i informacije te će redovito ažurirati korisnike o napretku radova.

Marina Kaštela izražava zahvalnost svojim redovitim korisnicima na strpljenju te željno iščekuje ponovno otvaranje bazena 15. ožujka 2024. godine.

16. Croatia Nautic Show / Dani hrvatske male brodogradnje u Marini Kaštela

 

Ljubitelji mora i morskih avantura već sada mogu početi planirati svoj dolazak na 16. Croatia Nautic Show / Dani hrvatske male brodogradnje, koji će se održati od 18. do 21. travnja 2024. godine u Marini Kaštela.

Ovogodišnji sajam je prilika za sve koji se žele upoznati s najnovijim trendovima u nautici i turizmu, kao i za one koji planiraju kupnju novog plovila ili opreme jer će na sajmu će biti predstavljena široka ponuda plovila: od gumenjaka i brodica do jahti, kao i nautička oprema, turistička ponuda i brojni drugi proizvodi i usluge.

Sajam će biti otvoren od 10 do 18 sati, a ulaz je besplatan.

Više informacija o sajmu možete pronaći na web stranici Croatia Nautic Showa.

https://dhmb.org/

 

Božićni domjenak Marine Kaštela: Slavlje, zajedništvo i nagrade

Marina Kaštela i ove godine nije iznevjerila svoju tradiciju održavanja Božićnog domjenka, okupljajući svoje zaposlenike, zaposlenike sestrinske tvrtke BavAdria Yachting d.o.o, te sportskih klubova povezanih s Marinom Kaštela. Kao i svake godine, domjenku su prisustvovali i poslovni partneri te mnogobrojni drugi gosti.

Poseban trenutak večeri zasigurno je bio pozdrav kapetana Josipa Berketa, vlasnika Marine Kaštela, koji je zajedno sa suprugom Zrinkom i sinom Fabijanom srdačno pozdravio sve prisutne te izrazio zahvalnost svim članovima tvrtke za zajednički doprinos uspješnom poslovanju.

U svom govoru, kapetan Josip Berket osvrnuo se na planirane investicije Marine Kaštela, naglašavajući posvećenost tvrtke dugoročnom rastu, razvoju i širenju postojećih kapaciteta. Ovaj dio događaja svjedoči o viziji i ciljevima tvrtke u narednim godinama.

Kao izraz iskrene zahvalnosti za marljivost i odgovornost koju zaposlenici pokazuju u svakodnevnom radu, vlasnik Marine Kaštela, podijelio je informaciju iz Uprave društva. Naime, najavio je da će stalni radnici biti nagrađeni s nagradom od 700,00 € za postignute radne rezultate i doprinos tvrtki tijekom godine, dok će radnici koji su se nedavno pridružili zajednici Marine Kaštela također biti nagrađeni razmjerno vremenskom razdoblju provedenom u tvrtki. Svi zaposlenici Marine Kaštela primiti će  Božićnicu u iznosu od 300,00 €,  dok će sve obitelji s djecom do 15. godina starosti primiti pojedinačni dar po djetetu u iznosu od 50,00 €.

Kontinuirana ulaganja u zadovoljstvo zaposlenika, strateški su prioritet politike tvrtke te sukladno tome tvrtka Marine Kaštela i tijekom godine svojim radnicima uz primarnu plaću isplaćuje i razne stimulativne dodatke za radni rezultat i produktivnost.

U ugodnom blagdanskom ozračju, uz bogat blagdanski stol i srdačno druženje zaposlenika i gostiju, prisutni su uživali u Božićnim pjesmama izvedenim od strane Crkvenih kantača Kaštel Kambelovac.

„Isplatom božićnice te ostalih naknada želimo našim zaposlenicima uljepšati nadolazeće blagdane te iznimno zahvaliti na predanosti i odgovornosti u radu te pokazati kako veoma cijenimo njihovu ulogu u uspješnom poslovanju tvrtke. Ovaj Božićni domjenak predstavlja ne samo prigodu za slavlje, već i priliku za jačanje veza među zaposlenicima i poslovnim partnerima. Nastavak tradicije ovog događaja svjedoči o važnosti zajedništva i timskog duha u poslovnom okruženju Marine Kaštela“,

Tradicionalni adventski domjenak sportsko-socijalnog programa (sportskih klubova) Marine Kaštela

Tradicionalni adventski domjenak sportsko-socijalnog programa (sportskih klubova) Marine Kaštela održan je sinoć u prepunom restoranu Nautic. Ponovo se okupilo preko 300 djece i njihovih roditelja, koji su sa svojim trenerima i upravom kluba obilježili još jednu uspješnu godinu. Mladi veslači, odbojkašice, te po prvi put i plivači ujedinjeni pod imenom Marina Kaštela proveli su ugodnu i veselu večer.
Djecu i ostale prisutne pozdravio je Kapetan Josip Berket: “Puno mi je srce kada vidim koliko je djece tu. Hvala roditeljima, bakama i djedovima što su nam povjerili svoju djecu da dođu u ove naše klubove. Mi ćemo dati sve od sebe da ćemo ih stručno voditi i pomoći im da budu bolji ljudi i da budu bolji u školi. Drago mi je pozdraviti novopridošli klub koji je već dugo s nama, ali evo sad i formalno pod imenom Marina Kaštela, naše plivače. Hvala vam puno u ime cijele naše obitelji” – poručio je Kapetan Berket sa svojom suprugom Zrinkom.
Treneri su simboličnim poklonima i priznanjima nagradili najuspješnije za njihov trud i rad. Od veslača to su bili veslači koji su osvojili medalje i ušli u finale na državnom prvenstvu: LUKA ČALJKUŠIĆ – 1. mjesto u kategoriji skif kadeta, KRSTO BOBAN I JOSIP SUNKO – 3. mjesto u kategoriji dvojac kadeta, te MARIJA ANTONIJA MARIN – 1. mjesto u kategoriji skif kadetkinje.
U finalu Hrvatskog veslačkog prvenstva za četverac kadeta, 6. mjesto su osvojili Toni Čatelov, Stipe Radman, Roko Banovac i Anđelo Ćaleta.
7. mjesto pripalo je Nikoli Markovini, Roku Stričeviću, Roku Šeriću, Domagoju Križiću i Stipi Radmanu u finalu za seniora u kategoriji četverac s kormilarom.
Odbojkašice se u 2023. mogu ponositi juniorskim viceprvakinjama Dalmacije, 4.mjestom na Prvenstvu Hrvatske za juniorke, 3. mjestom u kadetskoj konkurenciji na prvenstvu Dalmacije, seniorskom ekipom koja trenutačno zauzima 3. mjesto u najvišem rangu natjecanja u Hrvatskoj – Superligi. U klubu su posebno ponosni na svoju igračicu Gabrijelu Roso koja je s reprezentacijom Hrvatske osvojila 3. mjesto na Europskom prvenstvu.
Novopridruženi plivači također su dobili priznanja zbog prepoznatog rada i truda: Josip Ćudina i Lucija Grubać kao perspektivni sportaši i osvajači medalja, Petra Čupić kao najvrjedniji i najredovitiji plivač, a Eli Katalinić, Sofia Čota, Paola Županović, Ana Labrović, Ana Ergovac, Ema Jerković, Rita Jerković, Toma Rabadan i Marko Banovac zbog osvojenih medalja na regionalnom prvenstvu Hrvatske, te međunarodnim natjecanjima (Kantrida kupu 2023., Sv. Krševan i Jadran grand Prixu).
Iza naših sportaša je još jedna uspješna godina, koju će u odbojkaškom klubu završiti s Božićnim turnirom za najmlađe članove, a iduću započeti tradicionalnim zimskim pripremama naših veslača.
Poseban štih domjenku dale su mlade odbojkašice koje su za kraj pjesmom zaželjele svima Sretan Božić.
Svim našim veslačima, odbojkašicama i plivačima želimo Sretan Božić i sve najbolje u 2024., koju se nadamo provesti i dalje zajedno.

Fotografije: @kastela.org

Božićni domjenak u Grazu

Božićni domjenak u Grazu

Ugodna atmosfera i lijepo druženje uoči Božića

Proteklog vikenda, u prostorijama Segeltreffpunkta u centru Graza održao se tradicionalni Božićni domjenak tvrtke  Marine Kaštela i Bavadrie.

Događaju su prisustvovali djelatnici Marine Kastela i Bavadrie kao i brojni gosti i prijatelji.

U ime domaćina, obitelji Berket, prisutnima se obratio Fabijan Berket. Osvrnuo se na uspješnu sezonu koja je za nama i zaželio svima ugodne blagdane.

Kuhari restorana Spinnaker bili su zaduženi za odlične zalogaje uparene sa biranim vinima dok je DJ Iggy odličnim izborom glazbe i  plesnim taktovima rasplesao sve prisutne.

Svi sudionici su uživali u ugodnoj atmosferi i lijepom društvu.

 

 

Otvoreni natječaji za posao

KONOBAR  (m/ž)

Broj izvršitelja: 3

Uvjeti za radno mjesto Konobar :

 • SSS, poželjna ugostiteljska škola
 • Poželjno radno iskustvo od 1 godine na istim ili sličnim poslovima
 • Obavezno znanje engleskog jezika , te poželjno poznavanje još jednog stranog jezika
 • Poznavanje rada na računalu, aktivno korištenje POS i MS Office-a
 • Dobre vještine u komunikaciji te radu s ljudima i spretnost

Opis poslova:

-bilježenja, preuzimanja, priprema, predaja i posluživanje narudžbe pića i hrane iz ponude restorana i caffe bara

Što nudimo

– radni odnos na određeno vrijeme, probni rad 1 mjesec

– mogućnost rada na neodređeno vrijeme

– dinamičan posao u ugodnom radnom okruženju

– stimulativna primanja

Kontakt poslodavca:

e-mailom: kadrovski@marina-kastela.hr

mobitel : voditelj ugostiteljstva 0993559311

 

 

BAV-ADRIA YACHTING d.o.o. za nautički  turizam i turistička agencija

POMOĆNI RADNIK U ODRŽAVANJU

Broj izvršitelja: 1

Uvjeti za radno mjesto  :

-SSS, poželjno zvanje brodski mehaničar ili električar

-poželjna dozvola za voditelja brodice B kategorije

-obavezno znanje engleskog jezika

-poželjno radno iskustvo u sektoru

 

Opis poslova:

-opremanje brodova, održavanje i primopredaja brodova

-sitni popravci na brodovima, check-in, check-out

 

Što nudimo

– radni odnos na određeno vrijeme, probni rad 1 mjesec

– mogućnost rada na neodređeno vrijeme

– dinamičan posao u ugodnom radnom okruženju

– stimulativna primanja

Kontakt poslodavca:

e-mailom: zeljko@bavadria.com

mobitel : voditelj ureda  0992197647

 

 

Natječaji vrijede od  od 27.11.2023.  do 17.12.2023.

 

 

AUSTRIAN BOAT SHOW – BOOT TULLN, 05.-08.03.2020

Dragi gosti i prijatelji pozivamo vas da nas posjetite na najvećem sajmu brodova u srednjoj i istočnoj Europi. U hali broj 4 na poziciji 408 svaki dan od 10:00 – 18:00 sati nalazit će se predstavnici Marine Kastela i naše sestrinske čarter agencije Bav-Adrije.

Veselimo se vašem posjetu!

U Marini Kaštela počela izgradnja jedriličarskog kluba i poslovnog centra s bazenom

Kao što smo ranije najavili, Marina Kaštela i dalje širi svoju multifunkcionalnu ponudu. Nakon otvorenja Bavadria Cafea 2014. godine te restorana Nautic 2015., započeli smo izgradnju dva nova velika objekta: jedriličarskog kluba i poslovnog centra s bazenom.
Trenutno je u procesu uređenje obale Jedriličarskog kluba, u sklopu kojeg će biti smješten hangar za jedrilice i restoran, svlačione, sanitarni prostori i uredi za potrebe Jedriličarskog kluba Marina Kaštela. Objekt će sadržavati sve potrebne strukture za sportske i komercijalne regate namijenjene velikom broju sudionika.
Također se gradi zgrada Poslovnog centra s bazenom, u kojoj će se nalaziti 25-metarski zatvoreni bazen, prvi u Kaštelima, te poslovni prostori, garderobe, wellness centar i ugostiteljski sadržaji (restoran-pizzeria, caffe bar).
Za uspješno funkcioniranje gore navedenih sadržaja planiramo otvoriti novih 25 – 30 radnih mjesta, a završetak ovog ulaganja procijenjenog na 45 milijuna kuna, planiran je za svibanj 2017.g

Tijek radova možete pratiti ovdje.