Otvoren natječaj za posao

 

MORNAR  (m/ž)

Broj izvršitelja: 2

Uvjeti za radno mjesto MORNAR :

  • SSS,
  • Poželjno radno iskustvo od 1 godine na istim ili sličnim poslovima
  • Obavezno znanje engleskog jezika
  • Poželjno poznavanje rada na računalu
  • Dobre vještine u komunikaciji te radu s ljudima i spretnost

Opis poslova:

-obavlja mornarske poslove prihvaćanja i priveza brodova u marini, te čuvanja brodova na vezu

-kontrolira stanje konopa za privez i ostale opreme po gatovima

-ostali mornarski poslovi

 

Što nudimo

– radni odnos na određeno vrijeme, probni rad 1 mjesec

– mogućnost rada na neodređeno vrijeme

– dinamičan posao u ugodnom radnom okruženju

– stimulativna primanja

Kontakt poslodavca:

e-mailom: kadrovski@marina-kastela.hr

Croatia Nautic Show

Danas vrata otvara Croatia Nautic Show s ponudom nautike po mjeri čovjeka, uz mnoštvo premijerno izloženih plovila i najbogatijim programom događanja do sada.

Sajam se održava od 18. do 21. travnja 2024. godine u Marini Kaštela, a posjetiti ga možete četvrtak, petak i subotu od 10:00 do 19:00 sati i nedjelju od 10:00 – 17:00 sati.

Ovogodišnji sajam je prilika za sve koji se žele upoznati s najnovijim trendovima u nautici i turizmu, kao i za one koji planiraju kupnju novog plovila ili opreme jer će na sajmu će biti predstavljena široka ponuda plovila: od gumenjaka i brodica do jahti, kao i nautička oprema, turistička ponuda i brojni drugi proizvodi i usluge.

U sklopu Croatia Nautic Showa, Marina Kaštela s ponosom najavljuje koncert hrvatskog kantautora Harija Rončevića, koji će se održati 19. travnja s početkom u 20 sati.
Hari Rončević, jedna od najistaknutijih ličnosti hrvatske glazbene scene, predstavit će repertoar svojih najpopularnijih pjesama, uključujući “Getanina”, “Kad Bi Se Moga’ Rodit”, “Još Ne Znam Kud S Tobom” i mnoge druge.

Publika će imati jedinstvenu priliku uživati u izvedbi njegovih najpoznatijih hitova u čarobnom ambijentu novopreuređene pergole restorana Spinnaker.

Uživajte u vrhunskom glazbenom doživljaju uz fantastičan pogled na more i spojite ljubav prema moru, nautici i odličnoj glazbi.
Ne propustite ovo jedinstveno iskustvo! Ulaz na koncert i na sajam je besplatan!

PROGRAM DOGAĐANJA

CROATIA NAUTIC SHOW

 

 

Hari Rončević u Marini Kaštela!

U sklopu Croatia Nautic Showa, Marina Kaštela s ponosom najavljuje koncert hrvatskog kantautora Harija Rončevića, koji će se održati 19. travnja u 20 sati.

Publika će imati jedinstvenu priliku uživati u izvedbi njegovih najpoznatijih hitova u čarobnom ambijentu novopreuređene pergole restorana Spinnaker.

Hari Rončević, jedna od najistaknutijih ličnosti hrvatske glazbene scene, predstavit će repertoar svojih najpopularnijih pjesama, uključujući “Getanina”, “Kad Bi Se Moga’ Rodit”, “Još Ne Znam Kud S Tobom” i mnoge druge.

Osim što ćete uživati u vrhunskom glazbenom doživljaju uz fantastičan pogled na more, možete iskoristiti ovu priliku da posjetite restoran Spinnaker i okusite gastronomske delicije chefa Petra Bozića.

Restoran Spinnaker nudi bogat izbor jela mediteranske kuhinje. Posebna pažnja se posvećuje svježim i lokalnim namirnicama te tradicionalnim receptima Dalmacije.

Koncert je dio Croatia Nautic Show-a, jednog od najvećih nautičkih sajmova u jugoistočnoj Europi. Osim glazbenog užitka, u periodu od 18. do 21. travnja možete uživati i u bogatom programu sajma koji nudi prezentacije, edukacije i zabavu za sve ljubitelje mora i nautike.

Uživajte u vrhunskom glazbenom doživljaju uz fantastičan pogled na more i spojite ljubav prema moru, nautici i odličnoj glazbi.

Ne propustite ovo jedinstveno iskustvo! Ulaz na koncert i na sajam je besplatan!

Otvaranje bazena Marine Kaštela najavljeno za ponedjeljak, 25.03.2024.

Nakon intenzivnih radova i implementacije novih tehnologija, s veseljem najavljujemo ponovno otvaranje bazena Marine Kaštela u ponedjeljak, 25. ožujka 2024.

Prethodno smo obavijestili naše vjerne korisnike o dolasku novih dizalica topline te o tijeku radova na njihovoj instalaciji, a sada smo spremni otvoriti ponovno otvoriti svoja vrata. Dvije nove dizalice i dva izmjenjivača postavljeni su kako bi osigurali efikasnije grijanje vode, čime će se poboljšati cjelokupno iskustvo korisnika bazena.

Ovim korakom naprijed, nastavljamo ulagati u udobnost i kvalitetu našeg bazena, istovremeno prateći najnovije tehnološke trendove kako bismo osigurali najbolje moguće uvjete za naše posjetitelje.

Izražavamo iskrenu zahvalnost našim korisnicima na strpljenju i podršci tijekom razdoblja privremene obustave rada bazena. Razumijemo važnost bazena Marine Kaštela za naše posjetitelje, bilo da su rekreativni plivači, mladi plivači ili profesionalni sportaši.

Detalje o radnom vremenu, rasporedu programa i svim relevantnim informacijama možete pronaći na našim službenim kanalima komunikacije. Ponovno nam se pridružite još ovog ponedjeljka te uživajte u vašem omiljenom odredištu za plivanje, opuštanje i rekreaciju. Vidimo se na bazenu!

16. izdanje Croatia Nautic Show-a: spoj nautike i turizma u srcu Dalmacije!

Press konferencija  povodom održavanja Croatia Nautic Show-a održana je u restoranu Spinnaker, Marini Kaštela u utorak 19.04. 2024. godine. Na press konferenciji je, između ostalog, potvrđeno domaćinstvo Marine Kaštela 16. izdanju Croatia Nautic Show-a, koji okuplja najbolje iz svijeta nautike i turizma.

Očekuje se dolazak preko 80 izlagača iz nautike i turizma gdje će se predstaviti čak 35 tvrtki sa ukupno 80 brodova, te 20 tvrtki sa nautičkom opremom i uslugom kao i 25 izlagača sa širokim asortimanom turističkih proizvoda i usluga.

Hrvatska mala brodogradnja će se ove godine predstaviti uz najbolje domaće proizvođače i brandove plovila MONACHUS, AQUAMAX, BURA , DUNKIĆ, škver KUŠTERA, FORTIS NAUTIKA, COLNAGO, ARBA NAUTIKA, MARUŠIĆ BRODOGRADNJA i AEDA DUBROVNIK.

Po prvi put će se na Croatia Nautic Showu predstaviti CROATIA YACHTING koja će izložiti brodove  RYCK 28, HANSE 460, te katamarane BAL. Potom će ACTION YACHTS predstavit surf plovila TIGE Z5 i ATX 20 TYPE S. Tvrtka EMU YACHTING na show dolazi s premijerama ODYSSEYA PLATINUM 40 i TRIDENT 630,a tvrtka PROFESSIONAL TEAM s premijerom brodova VIRTUE V10 OPEN i V10 TOP, te MATRIX 655. Tvrtka OCEAN SAILING HOUSE se predstavlja sa SUNREEF katamaranima.

Premijerno će se predstaviti i tvrtke TTY Slovenia s novom BAVARIA 38C te MELTL YACHTEN CROATIA s novom BAVARIA 50 C.

U segmentu premijernih predstavljanja gumenih brodova predstavit će se tvrtke ORO MARINE ADRIATIC i PORTLESS  TRIMARANS HUNGARY sa atraktivnim gumenim katamaranima PORTLESS TRIMARANS.

Posebna turistička atrakcija koja će biti predstavljena je i  E-Foil B2B Experience Tour radionica u organizaciji tvrtke SURFMANIA na kojoj će zainteresirani upoznati sve detalje biznis modela poslovanja s E-Foil daskama; od teorije do praktične nastave na moru te pretvaranje novog znanja u profitabilan posao.

Croatia Nautic Show uživa podršku Splitsko-dalmatinske županije, Turističke zajednice Grada Kaštela i OTP banke, što potvrđuje značaj ovog sajma za promociju nautike i turizma u Kaštelima i Dalmaciji.

Na predstavljanju nautičkog sajma, CROATIA NAUTIC SHOW sudjelovali su ispred Splitsko-dalmatinske županije zamjenik župana Stipe Čogelja, ispred grada Kaštela gradonačelnik Denis Ivanović, ispred marine Kaštela, kapetan Josip Berket, u ime organizacijskog Odbora manifestacije predsjednik Branimir Matijaca, u ime TZ Splitsko-dalmatinske županije Ivana Vladović, u ime TZ Grada Kaštela Nada Maršić, te u ime OTP banke direktorica korporativnih komunikacija OTP banke, Silvija Bareša.

Ne propustite ovu jedinstvenu priliku i posjetite Croatic Nautic show u Marini Kaštela od 18.-.21. travnja. Ulaz je slobodan!

Dragi ljubitelji jedrenja,

Dragi ljubitelji jedrenja,

Iza nas je  Austrian BoatShow – BOOT TULLN, koji se održao od 29. veljače do 3. ožujka 2024. godine. Kao i uvijek ponosni smo što smo predstavili BavAdriu i Marinu Kaštela na ovom prestižnom sajmu, najvećem i najraznovrsnijem sajmu nautike i vodenih sportova u Austriji i CEE regiji.

Ove godine 360 izlagača iz 16 zemalja predstavilo je cijeli svijet vodenih sportova. Posjetitelji su mogli vidjeti motorne čamce, jedrilice, luksuzne jahte, električne čamce, kanue i kajake, čartere, turističke ponude, brodski odmor, opremu za zabavne i ronilačke sportove i mnogo toga drugoga.

BavAdria & Marina Kaštela predstavile su se u hali 4, gdje smo se družili s brojnim posjetiteljima, s kojima smo vodili srdačne razgovore o nautici i ljepotama Dalmacije.

Hvala svima koji su nas posjetili!

Zahvaljujući vašem interesu i entuzijazmu, sajam je za nas bio velik uspjeh. Veselimo se što ćemo vas uskoro opet pozdraviti u našoj marini.

Prvi vrhunac ove godine je Croatia Nautic Show, koji se održava od 18. do 21. travnja 2024. godine. Srdačno vas pozivamo da nam se pridružite!

Međunarodni dan žena u Marini Kaštela: slavlje, priznanje i potpora djelatnicama tvrtke

„Dan žena je jedinstvena prilika da odamo počast svim ženama, a posebice onima koje su neizostavan dio Marine Kaštela i koje svojim znanjem, radom i predanošću značajno doprinose uspjehu tvrtke. One su temelj našeg tima i zaslužuju ne samo naše poštovanje, već i iznimno društveno priznanje za svoj doprinos“, istaknula je Smoljić naglašavajući tako posvećenost Marine Kaštela jednakosti spolova te potičući ne samo njihovu zastupljenost u tvrtki, već i osiguranje podrške i zaštite njihovih prava kao radnica i roditelja.

U Marini Kaštela, gotovo 40% strukture ukupnog broja zaposlenih čine žene koje su raspoređene u različite odjele gdje obavljaju širok spektar poslova, od jednostavnih do visoko složenih.

Raznolikost u ulogama i odgovornostima žena u tvrtki, dodatno naglašava njihovu značajnost u svim segmentima poslovanja.

„Ovaj dan nije samo prilika da slavimo postignuća žena već i da se osvrnemo na izazove s kojima se još uvijek suočavamo. Važno je da kontinuirano radimo na stvaranju okoline u kojoj će žene imati jednake mogućnosti za napredak i uspjeh“, dodala je Smoljić.

Svečani domjenak povodom Međunarodnog dana žena u Marini Kaštela, prvi put je održan prošle godine a ove godine se nastavlja i raste kao svojevrsna tradicija tvrtke.

Nova poboljšanja bazena Marine Kaštela: u tijeku ugradnja novih dizalica topline

S velikim zadovoljstvom obavještavamo sve korisnike bazena Marine Kaštela da su stigle nove dizalice topline te da su u tijeku radovi ugradnje, označavajući tako korak naprijed u poboljšanju sustava grijanja. Radi se o dvije dizalice i dva izmjenjivača, što će omogućiti efikasnije grijanje bazena i poboljšanu udobnost za naše korisnike.

Podsjećamo sve naše posjetitelje da je bazen privremeno zatvoren upravo zbog radova na poboljšanju sustava grijanja. Naš tim marljivo radi na implementaciji novih tehnologija kako bismo osigurali efikasnije grijanje bazena i veću udobnost za naše korisnike.

Marina Kaštela izražava iskrenu zahvalnost na strpljenju svim korisnicima bazena među kojima su brojni plivači amateri, mladi plivači te sportaši.

S zadovoljstvom iščekujemo ponovno otvaranje bazena Marine Kaštela kroz narednih 7 do 10 dana, a o točnom datumu otvaranja obavijestit ćemo sve korisnike putem službenih kanala komunikacije.

Proslavite Dan žena u restoranu Spinnaker uz savršenu hranu i zabavu!

Uživajte u spoju kulinarskih kreacija i glazbenih ritmova za ovaj poseban dan.

Chef Petar Božić očarat će vas svojim inovativnim jelima i savršenim okusima dok će se

Sandra & the Bend pobrinuti za odličan ritam i nezaboravnu atmosferu.

Rezervirajte svoje mjesto na 099 355 9311 i osigurajte si nezaboravnu večer!

Boot Tulln 2024 otvara danas svoja vrata!

Od 29. veljače do 3. ožujka, više od 360 izlagača predstavit će se na Austrian Boat show Tulln – najvećem sajmu plovila u Austriji i Srednjoj i Istočnoj Europi.

Ne propustite posjetiti štand 407 u hali 4 na kojem će se predstaviti Marina Kaštela i BavAdria yacht charter.

Veselimo se predstaviti Vam novosti i razvojne planove Marine Kaštela, informacije o održavanju Croatia Nautic Showa u marini  (18. – 21. travnja 2024.) te ponudu naše charter agencije BavAdria, uključujući i 4 nove jahte Bavarie 46.

Naš tim stručnjaka će vam biti na raspolaganju za sve informacije i savjete. Također, možete iskoristiti i ekskluzivne sajamske popuste!

Veselimo se Vašem posjetu.