Restoran Nautic

restoran_02

Marina Kaštela obogatila je svoju ponudu novootvorenim restoranom Nautic. Pozivamo Vas da uživate u prozračnom ambijentu s pogledom na more i okusite domaće specijalitete. Nautic restoran nalazi se na prvom katu glavne čarter zgrade u Marini Kaštela.
Za događanja poput vjenčanja, proslava, promocija, domjenaka i drugih različitih evenata, Nautic je idealno mjesto te za tu namjenu restoran ima nekoliko iznimno atraktivnih sadržaja.
Naša sala iznimno je ugodne atmosfere, a zbog svoje prostranosti može primiti do 300 osoba, te je tako idealno mjesto za vjenčanja, proslave, svečane večere, promocije, domjenke i druge različite evente. Gastronomska ponuda za takva događanja bazira se na unaprijed dogovorenim menuima od nekoliko slijedova ili u obliku hladno-toplog buffeta.
Za manje proslave idealna je naša vanjska terasa s otvorenim pogledom na more i brodove u Marini. Ponosni smo na vrhunsko umijeće i profesionalnost svojeg osoblja koje će Vam pružiti najbolju uslugu jer vaše zadovoljstvo je naš uspjeh.
Učinit ćemo svaku Vašu proslavu nezaboravnom, opuštenom i za pamćenje.

RADNO VRIJEME:

Ponedjeljak – srijeda: 09:30 – 12:30 h
Četvrtak: 11:00 – 22:00 h
Petak: 11:00 – 24:00 h
Subota: 07:00 – 24:00 h
Nedjelja: 08:00 – 12:00

U ostalim terminima restoran je otvoren po dogovoru, a sve Vaše proslave, događanja i ostale evente možete rezervirati i dogovoriti  s osobljem restorana Nautic .

Adresa:Franje Tuđmana 213
E-mail:restoran@marina-kastela.hr
Kontakt osoba ; Ana Jurko mob; +385(0)99 3239482

Facebook – Restoran Nautic